0745 011 212 info@orthoselect.ro
Piata Victoriei nr 1/b, Timisoara

ORTHO SELECT

Clinica de ortodontie si stomatologie pentru copii Timisoara

Despre noi

Orhto Select
Timisoara

Ortho Select Timisoara este o clinica de ortodontie si stomatologie pentru copii care are in componenta sa o ochipa de medici specialisti ortodonti dedicati care te vor ajuta, pe tine sau pe copilul tau, sa aveti un zambet frumos cu dinti drepti si sanatosi si dinti albi. Va punem la dispozitie servicii ortodontice si aparate dentare de calitate pentru copii si adulti in Timisoara!

mai mult...

Servicii de
ortodontie Timisoara

Tratament si servicii de ortodontie pentru copii si adulti Timisoara: consultatii pentru aparate dentare - copii si adulti Timisoara, aparate dentare fixe ortodontice Timisoara, aparate dentare mobile Timisoara, aparate dentare estetice Timisoara, aparate dentare invizibile Invisalign Timisoara, aparate dentare personalizate prin sistem Insignia cu bracketi Damon Timisoara.

mai mult...

Stomatologie pentru copii Timisoara

Aparate dentare pentru copii

Tratamente stomatologice pentru copii in Timisoara: consultatii stomatologice , identificarea placii dentare , periaj dentar , extractie dinti de lapte, fluorizare dentara , terapia cariilor,aparate dentare pentru copii , aparate dentare pentru adulti, sigilare dinti pemanenti , supravegherea eruptiei dintilor de lapte, consultatie pentru aparate dentare pentru copii , servicii si tratament ortodontic Timisoara.

mai mult...

Albire dentara
Timisoara

Programari la telefon 0745011212

Echipa noastra

Dr. Catalin Avram

Manager clinica
Medic stomatolog

Dr. Matin Salehi

Medic specialist ortodont
Medic stomatolog

Dr. Madalina Salehi

Medic specialist ortodont
Medic stomatolog pentru copii

Dr. Mohsen Dabagh

Medic specialist dermatolog
Medic dermato-estetica