0745 011 212 info@orthoselect.ro
Piata Victoriei nr 1/b, Timisoara

ORTHO SELECT

Clinica de ortodontie si stomatologie pentru copii Timisoara

Stomatologie pentru copii
Timisoara

Clinica de stomatologie pentru copii
Timisoara

In cadrul unei consultatii stomatologice si ortodontice in clinica noastra din centrul Timisoarei iti putem recomanda tratamentul potrivit pentru tine sau copilul tau.

mai mult...

Consultatie
ortodontica

Clinica de ortodontie Ortho Select Timisoara

La o consultatie, medicul specialist ortodont iti poate recomanda un aparat dentar, estetic sau metalic potrivit pentru a avea un zambet frumos, sanatos si dinti drepti.
Pentru programari, ne gasiti la clinica de ortodontie Ortho Select Timisoara.


mai mult...

Ortho Select
Timisoara

Program doar pe baza de rezervare
Telefon: 0745 011 212

Ortho Select Timisoara este o clinica de ortodontie si stomatologie pentru copii care are in componenta sa o ochipa de medici specialisti ortodonti dedicati care te vor ajuta, pe tine sau pe copilul tau, sa aveti un zambet frumos cu dinti drepti si sanatosi si dinti albi.

mai mult...

Ortodontie si stomatologie
pentru copii
Ortho Select Timisoara

Va asteptam cu drag la o consultatie

SERVICII
CLINICA DENTARA ORTHO SELECT TIMISOARA

Albire dentara Timisoara

Albirea dentara iti da mai multa incredere, mai mult succes in cariera, o viata mai activa si sanatoasa. Alege serviciile ortodontice de albire dentara pentru un zambet stralucitor.

mai mult...

Aparate dentare Timisoara

La o consultatie, medicul specialist ortodont iti poate recomanda un aparat dentar, estetic sau metalic potrivit pentru a avea un zambet frumos, sanatos si dinti drepti. Pentru programari, ne gasiti la clinica de ortodontie Ortho Select Timisoara.

mai mult...

Stomatologie pentru copii

Clinica de stomatologie Ortho Select Timisoara va ofera servicii de stomatologie pentru copiii din Timisoara: consultatii, extractie dinti de lapte, terapia cariilor. Scopul nostru este sa va ajutam copilul sa zambeasca cu incredere.

mai mult...

Ortho Select Timisoara