0745 011 212 info@orthoselect.ro
Piata Victoriei nr 1/b, Timisoara

ORTHO SELECT

Clinica de stomatologie pentru copii si aparate dentare in Timisoara

Ortodontie pentru copii Timisoara

Ortodontie pentru copii
Timisoara

Clinica de ortodontie pentru copii
Timisoara

In cadrul unei consultatii ortodontice in clinica noastra Ortho Select din centrul Timisoarei iti putem recomanda tratamentul potrivit pentru tine sau copilul tau.

mai mult...
Consultatie ortodontica

Consultatie ortodontica

Clinica de ortodontie Ortho Select Timisoara

La o consultatie, medicul specialist ortodont iti poate recomanda un aparat dentar, estetic sau metalic potrivit pentru a avea un zambet frumos, sanatos si dinti drepti.
Pentru programari, ne gasiti la clinica de ortodontie Ortho Select Timisoara.


mai mult...
Clinica de stomatologie si ortodontie in Timisoara

Ortho Select
Timisoara

Program doar pe baza de rezervare
Telefon: 0745 011 212

Ortodontie la clinica Ortho Select din centrul Timisoarei pentru copii are in componenta sa o ochipa de medici specialisti ortodonti dedicati care te vor ajuta, pe tine sau pe copilul tau, sa aveti un zambet frumos cu dinti drepti si sanatosi si dinti albi.

mai mult...
Ortodontie pentru copii Ortho Select Timisoara

Ortodontie pentru copii
Ortho Select Timisoara

Va asteptam cu drag la o consultatie

SERVICII ORTODONTIE ORTHO SELECT TIMISOARA

Servicii de albire dentara in Timisoara

Albire dentara Timisoara

Albirea dentara iti da mai multa incredere, mai mult succes in cariera, o viata mai activa si sanatoasa. Alege serviciile ortodontice de albire dentara pentru un zambet stralucitor.

mai mult...
Aparate dentare pentru copii Timisoara

Aparate dentare Timisoara

La o consultatie, medicul specialist ortodont iti poate recomanda un aparat dentar, estetic sau metalic potrivit pentru a avea un zambet frumos, sanatos si dinti drepti. Pentru programari, ne gasiti la clinica de ortodontie Ortho Select Timisoara.

mai mult...
Stomatologie pentru copii

Stomatologie pentru copii

Clinica de stomatologie Ortho Select Timisoara va ofera servicii de stomatologie pentru copiii din Timisoara: consultatii, extractie dinti de lapte, terapia cariilor. Scopul nostru este sa va ajutam copilul sa zambeasca cu incredere.

mai mult...
Damon Clear

Damon Clear Timisoara

Practic invizibil, Damon Clear are avantaje clare fata de bracketii traditionali si aparatele dentare traditionale. Damon Clear face parte din sistemul inovator Damon, care combina bracketii pasivi auto-ligaturanti si o tehnologie avansata de constructie, dovedite clinic pentru a alinia dintii rapid si confortabil, cu un zambet real si rezultate faciale cu adevarat spectaculoase.

mai mult...
Damon Q

Damon Q

Deschide noi usi spre eficienta, flexibilitate clinica, confort si estetica pacientului cu noul Damon Q, complet nou; reprezinta un pas important in dezvoltarea tehnologiei de auto-ligaturare pasiva, care ofera mult mai mult decat dinti drepti.

mai mult...
Bracketi Damon

Bracketii Damon Timisoara

CSistemul Damon nu se refera numai la bracketii si firele revolutionare, este un mod cu totul nou de a trata pacientii. Tratamentul traditional necesita utilizarea expansiunii palatale sau extractia unor dinti (in principiu 4 premolari pentru a se rezolva inghesuirile). Aceasta abordare este deseori inconfortabila si dureaza mai mult. Cu Sistemul Damon obtinem un zambet plin, natural si sunt special concepute pentru a imbunatati rezultatul facial al fiecarui pacient.

mai mult...
Bracketi Incognito

Bracketi linguali Incognito Timisoara

Reprezinta un aparat ortodontic fix cu aparatura ortodontica alternativa de frumusete clasica. Spre deosebire de cele din urma, dispozitivele linguale si arcurile sunt montate pe spatele dintilor, ceea ce face aparatul practic invizibil atunci cand zambesti sau vorbesti. Lantisoarele linguale sunt dispozitive metalice si sunt personalizate pentru fiecare pacient. Una dintre tehnicile cele mai avansate si utilizate pe scara larga este lingualul, incorporarilele Incognito sunt fabricate din aliaj de aur, in laboratoare din Germania.

mai mult...
Aparate dentare invizibile

Aparate invizibile Invisalign Timisoara

Invisalign este o metoda proprie de tratament ortodontic care foloseste o serie de gutiere transparente si detasabile pentru dinti, utilizate ca o alternativa la bracketii dentari traditionali metalici. Gutierele sunt complet transparente, deci mult mai greu de observat decat bracketii traditionali. Acest lucru face ca metoda sa fie deosebit de populara in randul adultilor care doresc sa isi indrepte dintii fara a se uita la aparatele dentare traditionale de metal, care sunt in mod obisnuit purtate de copii si adolescenti. In plus, gutierele sunt comercializate ca fiind mai confortabile decat bracketii. Datorita naturii detasabile a dispozitivului, alimentele pot fi consumate fara a avea gust metalic.

mai mult...
Ortodontie digitala

ORTODONTIE DIGITALA CU SISTEM INSIGNIA TIMISOARA

Simplicitate
- Deschiderea si inchiderea usoara a dispozitivului de auto-ligaturare
- Configurarea personalizata de lipire indirecta.
Eficienta
- Bracketii sistemului Insignia sunt proiectati pentru a reduce la minimum numarul de vizite necesare pentru un tratament ortodontic eficient.

mai mult...
Myobrace

Aparate functionale Myobrace Timisoara

Myobrace este o abordare ortodontica fara bracketi care va ajuta sa va indreptati dintii si corectarea musculaturii faciale. Tratamentul se refera la obiceiurile viciose orale care sunt cauza reala a dintilor inghesuiti. Timpul de tratament al myobrace este de obicei comparabil cu timpul necesar pentru tratamentul cu bracketi, dar in loc sa fie fixat pe dinti, aparatele Myobrace sunt mobile si necesita doar una pana la doua ore de utilizare in fiecare zi, plus peste noapte in timpul somnului.

mai mult...

Ortho Select Timisoara